НАЧАЛО

АБОНАМЕНТ

РЕКЛАМА

БАНКОВИ ДАННИ

F.A.Q.

Speditor IM

КОНТАКТИ


Абонамент Общи условия Правила за личните данни Правила за ползване на дискусии
Правила за ползване на ДИСКУСИИ в Спедитор.НЕТ

I. ПОЛЗВАНЕ НА ДИСКУСИИ
Всеки потребител, който публикува мнения в ДИСКУСИИ, се съгласява с правилата за ползване на дискусиите на Спедитор НЕТ. Спедитор НЕТ ООД не носи отговорност за достоверността, точността и полезността на потребителските мнения.
II. ПУБЛИКУВАНЕ НА ТЕМИ И ИЗРАЗЯВАНЕ НА МНЕНИЕ
За публикуване на мнения (коментари) в ДИСКУСИИ на Спедитор.НЕТ се изисква потребителят да е редовно регистриран потребител на Спедитор НЕТ.
С участието си в ДИСКУСИИ, се счита, че потребителят е упълномощен да изрази позицията на фирмата, от която се представя и носи солидарна отговорност, ако изразеното мнение представлява клевета или разпространяване на невярна информация.

Забранява се пускането на мнения с расистка насоченост, теми подклаждащи расова дискриминация, омраза и етническа нетолерантност.

Мнения, които съдържат рекламен или пропаганден материал, също така ако съдържанието цели да подрони авторитета на Спедитор НЕТ, ще бъдат изтривани или блокирани.

Абонатите и потребителите на портала са отговорни за всички и всякакви материали предоставени от тях, като данни, информация, мнения и др. С предоставянето им се счита, че притежават и/или имат предоставени права за публикуване, позоваване, разпространение на тези материали и мнения включително, но не само, както и на всяка друга информация предоставена от тях на портала. В случаите, в които абонатите и потребителите публикуват или предоставят информация свързана с лични данни се счита, че са получили необходимите съгласия за това според актуалното българско или европейско законодателство.

Писането в рубрика Проблеми представлява изразяване на лично мнение с цел информиране на останалите потребители и не подлежи на проверка от страна на Спедитор НЕТ. За последното е необходимо да изпратите писмена жалба с всички придружаващи сделката документи до Спедитор НЕТ, съгласно чл. 30 от ОУ.
III. ОСНОВНИ ПРАВИЛА
Желателно е писането на кирилица / български език.
Използването само на главни букви не е допустимо.
IV. ИЗТРИВАНЕ НА ТЕМА
Теми могат да бъдат изтривани само по усмотрение на администрацията и/или по желание на автора, ако няма други изказани мнения освен това на автора. Ако темата засяга авторитета на трета страна, то тя може да бъде само блокирана, за да може третата страна да се ползва от правото си на защита.
V. БЛОКИРАНЕ ДОСТЪПА НА ПОТРЕБИТЕЛ ДО РУБРИКАТА
На потребител, чийто теми са изтривани многократно от администрацията поради нарушаване на реда, може да му бъде отнето правото да пише в рубриките на ДИСКУСИИ.
VI. МЕСТЕНЕ НА ТЕМИ
По усмотрение на администрацията някои теми могат да бъдат преместени в друга рубрика, за която се отнасят.
VII. ПРОМЯНА НА ПРАВИЛАТА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ДИСКУСИИ
Спедитор НЕТ си запазва правото да допълва и променя настоящите правила по всяко време когато прецени, че това е необходимо.
 

© INFO Speditor NET - 2004 - 2024   e-mail: info@speditor.net, тел. 02 8553028, 02 8553129 или мобилен 088 9553129